Selamat datang di situsĀ  SMP Negeri 14 Yogyakarta

Mohon maaf, kami sedang melakukan pengembangan situs ini. Silakan mengunjungi situs ini beberapa saat lagi. Mohon maaf atas ketidaknyamanan ini.

Selamat datang di Official Website Sekolah kami, yang merupakan wujud dari kesungguhan kami untuk membangun komunikasi interaktif demi meningkatkan kualitas pendidikan di Sekolah ini. Kami menyadari Official website ini masih banyak kekurangan yang perlu dibenahi, untuk itu kami berharap masukan dan saran dari pengunjung semua demi sempurnanya website ini. Terimakasih, dan semoga bermanfaat bagi kita semua.

Welcome to SMP Negeri 14 Yogyakarta website

We are sorry, we are doing the development of this site. Please visit this site in a few moments. I apologize for this inconvenience.

Welcome to our School Official Website, which is a manifestation of our seriousness to build interactive communication to improve the quality of education in this School. We realize the Official website is still a lot of shortcomings that need to be addressed, for that we hope input and suggestions from visitors all for the sake of perfect this website. Thank you, and hopefully useful for all of us.